Наші партнери

Різотто з овочами від ТМ Огородник

Rizotto z ovochami
ФасуванняКількість в упаковці, шт.
300 г 10

Страви з рису дуже популярні в багатьох кухнях світу, адже вони корисні, поживні і смачні. Однією з найвідоміших рисових страв вважається різотто. Кожен може побалувати себе смачним різотто, приготованим на власній кухні. Для цього ТМ «Огородник» створила суміш для легкого і швидкого приготування цієї страви. До складу суміші для різотто входять тільки натуральні інгредієнти вищої якості: без консервантів, солі і підсилювачів смаку.

Традиційно в приготуванні італійського різотто використовується біле сухе вино, саме воно, в поєднанні з особливим смаком рису сорту арборіо не сплутаєш із звичайним пловом. Різотто - це особливий смак.

Спосіб приготування: 700 мл попередньо приготовленого курячого або овочевого бульйону довести до кипіння, додати 3 ст. ложки оливкової олії. Всипати вміст пакету, довести до кипіння, постійно помішуючи протягом 2 хв. Додати півсклянки білого вина, посолити, залишити на слабкому вогні 16-18 хв., поки вино не випариться. В кінці додати вершкове масло і тертий твердий сир за смаком.

Склад: рис арборіо, овочі сушені (морква, цибуля ріпчаста, корінь селери, перець болгарський, томати, часник), зелень петрушки, цибуля порей.