Наші партнери

Якісна пряність «Гвоздика» Карпатські трави™

hvozdyka
ФасуванняКількість в упаковці, шт.
10 г 12
10 г 50

«Гвоздика» Карпатські трави™ - унікальна за своїми смаковими якостями та корисним властивостям спеція, яка зробить Вашу страву ароматною та ще більш апетитною.

Натуральну пряність «Гвоздика» Карпатські трави™ Ви можете використовувати окремо або у поєднанні з іншими спеціями. З чорним перцем гвоздика добре підходить для приготування смаженого або тушкованого м'яса, баранини, м'ясних бульйонів, різних соусів та маринадів.

Пряність також використовують у солодких стравах - компотах, пудингах, кондитерських виробах. «Гвоздика» Карпатські трави™ - незамінна спеція для приготування глінтвейну.

Спосіб застосування: у маринади додають у процесі їх приготування разом з іншими компонентами, в тісто та фарш - до теплової обробки, в м'ясні страви - за 10-15 хвилин до готовності, в бульйони, супи, компоти - за 3-5 хвилин до готовності.

Склад: гвоздика.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.