Ароматна «Кориця палички» Карпатські трави™

Фасування | Кількість в упаковці, шт. |
---|---|
20 г | 12 |
20 г | 50 |
Натуральна пряність «Кориця палички» Карпатські трави™ володіє приємним, солодкуватим смаком та ароматом, а також містить багато корисних речовин. Кориця є універсальною ароматичною спецією, яку використовують у найрізноманітніших стравах.
Кориця застосовується для приготування перших та других страв, причому як гарячих, так і холодних. Пряність кориця облагороджує смак жирного м'яса, птиці та натуральної кави.
Кориця також входить до складу сухих прянощів та сумішей приправ для фруктових, грибних і м'ясних маринадів. Особливо добре дана пряність поєднується з тими стравами, в які входять яблука, айва та груші.
Спосіб застосування: у рідкі страви додають палички кориці; у тісто, кондитерські страви додають мелену корицю за 7-10 хвилин до готовності або безпосередньо перед подачею на стіл (салати, сирні пасти).
Склад: кориця палички.
Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.