Наші партнери

Приправа «Пажитник мелений» Карпатські трави™

pazhytnik_melenyy
ФасуванняКількість в упаковці, шт.
50 г 12
50 г 50

Натуральна пряність «Пажитник мелений» володіє гіркуватим смаком та оригінальним ароматом. Пажитник (фенугрек, гуньба) найчастіше використовують як загусник для страв, надаючи їм особливого горіхового аромату.

Приправа «Пажитник мелений» Карпатські трави™ добре підходить для приготування соусів, підлив, грибних, картопляних, горохових супів і страв із бобових. Ви з легкістю зможете доповнити приправою «Пажитник мелений» м'ясні та овочеві страви, салати і різноманітні закуски.

Також пажитник мелений (фенугрек, гуньба) додають у тісто для ароматизації хліба та іншої випічки. Пряність є обов'язковим компонентом популярної індійської приправи «Карі».

Спосіб застосування: додають у процесі приготування страви.

Склад: пажитник мелений (фенугрек, гуньба).

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.