Наші партнери

Натуральна пряність «Перець кайєнський» Карпатські трави™

perec kajenskij
ФасуванняКількість в упаковці, шт.
15 г 12
15 г 50

«Перець кайєнський» Карпатські трави™ надає особливого смаку і гостроти стравам південної кухні, таких як м'ясо на вертелі, м’ясні підливи, страви з яловичини, свинини, риби, південних овочів і звичайно ж соусу «Тобаско». Перець кайєнський Карпатські трави™ додається в мариновані оселедці, консерви, томатний соус, пряну хамсу і мариновану тюльку.

Спосіб застосування: додавати за смаком за декілька хвилин до готовності або у вже готові страви.

Склад: перець кайєнський.

Термін придатності: 24 місяці від дати виготовлення.