(+420) 727-969-668

info@ogorodnik.ua

    • Мій аккаунт
    • Вхід / Реєстрація

Ogorodnyk

  • ua
  • ru
  • Продукція+
    • Бакалія
      • Бобові
        • Горох
      • Борошно
        • Борошно кукурудзяне
        • Борошно пшеничне
      • Крупи
        • Неподрібнені
        • Подрібнені
      • Плоди
        • Сушені плоди
      • Рослинна олія
        • Олія соняшникова рафінована
      • Сіль
        • Сіль кухонна
        • Сіль морська
        • Сіль гімалайська
      • Цукор
        • Цукор білий
    • Приправи
      • Безсольові
        • Овочеві суміші
        • Пряно-ароматичні суміші
        • Суміші трав
      • Сольові
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
    • Прянощі
      • Паприка
        • Паприка солодка
        • Угорська паприка
      • Перець
        • Горошок
        • Мелений
        • Перець духмяний
        • Перець каєнський
        • Перець чилі
        • Суміші перців
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Трави натуральні
    • ХоРеКа
      • Приправи
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
      • Прянощі
        • Паприка
        • Перець
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Натуральні трави
  • Кулінарна книга+
    • Рецепти
    • Корисні поради
    • Енциклопедія спецій
  • Новини
  • Партнерам
  • Про нас
  • Контакти
  • E-shop
  • Каталог
  • Головна
  • Енциклопедія спецій
  • Аніс

Аніс

12

Oct

Аніс
ogorodnik_admin
0 Коментарів
 

Аніс – однорічна трав’яниста рослина, батьківщиною якої вважається Мала Азія. У кулінарії застосовують майже всі частини рослини: насіння анісу – в кондитерських виробах та випічці, відцвілі парасольки – у розсолах та маринадах, ароматне свіже молоде листя – у салатах та гарнірах.

Аніс має характерний пряний та освіжаючий аромат, інтенсивний, злегка солодкуватий і освіжаючий смак. Пряність широко використовували як приправу в Стародавньому Єгипті, Греції та Римі, де з ним готували м’ясні та овочеві страви. У Західній Європі, куди аніс потрапив від римлян, в Середньовіччі він був досить дорогою пряністю, – в основному його використовували у медицині.

Цікавий факт, згідно з яким аніс був особливо популярний у Великобританії в 14 столітті, де завдяки податку на аніс після пожежі був відбудований Тауерський міст.

Аніс добре поєднується з іншими прянощами, зокрема, кардамоном, фенхелем, гвоздикою, коріандром та лавровим листом. Широко застосовують його для приготування страв з морської риби для нейтралізації запаху йоду, для перших та м’ясних страв, рагу, різних соусів, консервування, а також для випічки.

  • Новинки 2019 року від Огородник™ – нова упаковка та новий дизайн
    0 Коментарів
  • Огородник™ учасник щорічної ярмарки присвяченої до Дня міста Хуст
    0 Коментарів
  • Натуральні безсольові приправи Огородник™
    0 Коментарів
  • Приправа «Сіль морська» з натуральними добавками Огородник™
    0 Коментарів
  • Новорічний ярмарок 2016 з компанією «Огородник»
    0 Коментарів

Останні коментарі

    Архіви

    • Липень 2019
    • Травень 2019
    • Серпень 2018
    • Червень 2018
    • Грудень 2016
    • Травень 2015

    Категорії

    • Новости

    Мета

    • Увійти
    • Стрічка записів
    • Стрічка коментарів
    • WordPress.org

    Ми у Facebook

    Facebook Pagelike Widget
    aktiva
    shmv
    veletmarket
    karpatwater
    edelwella

    Підписка на новини

    Контакти

    • вул. Гвардійська, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.
    • Тел: +38 (067) 334-67-90
    • Email: office@ogorodnik.ua
                            info@ogorodnik.ua

    Продукція

    • Бакалія
    • Приправи
    • Прянощі
    • ХоРеКа

    Інформація

    • Про нас
    • Контакти
    • Новини
    • Партнерам
    • Вакансії
    • Кулінарна книга
    • Продуктові листи
    • Умови використання сайту
    ogorodnik.ua © 2019. Всі права захищені.
    X
    test