(+420) 727-969-668

info@ogorodnik.ua

    • Мій аккаунт
    • Вхід / Реєстрація

Ogorodnyk

  • ua
  • ru
  • Продукція+
    • Бакалія
      • Бобові
        • Горох
      • Борошно
        • Борошно кукурудзяне
        • Борошно пшеничне
      • Крупи
        • Неподрібнені
        • Подрібнені
      • Плоди
        • Сушені плоди
      • Рослинна олія
        • Олія соняшникова рафінована
      • Сіль
        • Сіль кухонна
        • Сіль морська
        • Сіль гімалайська
      • Цукор
        • Цукор білий
    • Приправи
      • Безсольові
        • Овочеві суміші
        • Пряно-ароматичні суміші
        • Суміші трав
      • Сольові
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
    • Прянощі
      • Паприка
        • Паприка солодка
        • Угорська паприка
      • Перець
        • Горошок
        • Мелений
        • Перець духмяний
        • Перець каєнський
        • Перець чилі
        • Суміші перців
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Трави натуральні
    • ХоРеКа
      • Приправи
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
      • Прянощі
        • Паприка
        • Перець
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Натуральні трави
  • Кулінарна книга+
    • Рецепти
    • Корисні поради
    • Енциклопедія спецій
  • Новини
  • Партнерам
  • Про нас
  • Контакти
  • E-shop
  • Каталог
  • Головна
  • Енциклопедія спецій
  • Коріандр

Коріандр

18

Sep

Коріандр
ogorodnik_admin
0 Коментарів
 

Коріандр – однорічна трав’яниста рослина, одна з найпопулярніших прянощів у світі, батьківщиною якої є країни Середземномор’я. Молоду зелень даної пряності ще називають кінзою.

Свіжий коріандр має різкий терпкий смак та своєрідний пряний аромат, які відрізняються від аромату та смаку насіння коріандру. Свіжий коріандр (кінзу) використовують для приготування більшості м’ясних та овочевих страв, салатів та супів, не піддаючи пряність тепловій обробці.

У кулінарії також широко використовують насіння коріандру: в ​​кондитерських виробах, м’ясних та рибних стравах, салатах та супах, при виробництві ковбас, сирів та лікерів. З коріандром випікають знаменитий бородінський хліб.

Завдяки корисним властивостям коріандр використовують у фармакології та парфумерії. Ефірне масло коріандру має антибактеріальні властивості і застосовується при виготовленні лікарських препаратів.

Останні записи

  • Лавровий лист

    17 Oct, 2018

    0 коментарів
  • Перець чилі

    20 Nov, 2018

    0 коментарів
  • Аніс

    12 Oct, 2018

    0 коментарів
  • Бадьян

    20 Nov, 2018

    0 коментарів
  • Барбарис

    18 Sep, 2019

    0 коментарів

Теги

aktiva
shmv
veletmarket
karpatwater
edelwella

Підписка на новини

Контакти

  • вул. Гвардійська, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.
  • Тел: +38 (03142) 4-33-15
  • Email: office@ogorodnik.ua
                          info@ogorodnik.ua

Продукція

  • Бакалія
  • Приправи
  • Прянощі
  • ХоРеКа

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Новини
  • Партнерам
  • Вакансії
  • Кулінарна книга
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту
ogorodnik.ua © 2019. Всі права захищені.
X
test