(+420) 727-969-668

info@ogorodnik.ua

    • Мій аккаунт
    • Вхід / Реєстрація

Ogorodnyk

  • ua
  • ru
  • Продукція+
    • Бакалія
      • Бобові
        • Горох
      • Борошно
        • Борошно кукурудзяне
        • Борошно пшеничне
      • Крупи
        • Неподрібнені
        • Подрібнені
      • Плоди
        • Сушені плоди
      • Рослинна олія
        • Олія соняшникова рафінована
      • Сіль
        • Сіль кухонна
        • Сіль морська
        • Сіль гімалайська
      • Цукор
        • Цукор білий
    • Приправи
      • Безсольові
        • Овочеві суміші
        • Пряно-ароматичні суміші
        • Суміші трав
      • Сольові
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
    • Прянощі
      • Паприка
        • Паприка солодка
        • Угорська паприка
      • Перець
        • Горошок
        • Мелений
        • Перець духмяний
        • Перець каєнський
        • Перець чилі
        • Суміші перців
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Трави натуральні
    • ХоРеКа
      • Приправи
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
      • Прянощі
        • Паприка
        • Перець
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Натуральні трави
  • Кулінарна книга+
    • Рецепти
    • Корисні поради
    • Енциклопедія спецій
  • Новини
  • Партнерам
  • Про нас
  • Контакти
  • E-shop
  • Каталог
  • Головна
  • Енциклопедія спецій
  • Паприка

Паприка

23

Sep

Паприка
ogorodnik_admin
0 Коментарів
 

Паприка – пряність, яка представляє собою мелений сушений стручковий перець. Слово «паприка» прийшло до нас із Угорщини, де пряність вважається традиційною, але все ж батьківщиною паприки є Південна Америка.

Розрізняють декілька видів паприки, яка відрізняється кольором та різним ступенем пекучості, яка підсилюється, якщо із паприки не видалити насіння. Найбільшою пікантністю вирізняється рожева паприка, яку потрібно вкрай обережно застосовувати.

Паприці притаманний слабкий аромат, а смак у неї завжди солодкий, більшою чи меншою мірою пекучий. Паприка не тільки надає смаку та пікантності страві, але і є натуральним барвником: страви виходять красивого червоного кольору. Чим паприка червоніша, тим вона солодша, і тим частіше її використовують у якості барвника. Дану пряність додають у знаменитий гуляш, м’ясні та овочеві страви, печеню, рагу, страви із сиру та яєць, використовують у приготуванні ковбас.

Паприка має цілу низку корисних властивостей: містить вітамін С, каротин та антиоксиданти, підвищує імунітет та прискорює обмін речовин.

Останні записи

  • Лавровий лист

    17 Oct, 2018

    0 коментарів
  • Перець чилі

    20 Nov, 2018

    0 коментарів
  • Аніс

    12 Oct, 2018

    0 коментарів
  • Бадьян

    20 Nov, 2018

    0 коментарів
  • Барбарис

    18 Sep, 2019

    0 коментарів

Теги

aktiva
shmv
veletmarket
karpatwater
edelwella

Підписка на новини

Контакти

  • вул. Гвардійська, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.
  • Тел: +38 (067) 334-67-90
  • Email: office@ogorodnik.ua
                          info@ogorodnik.ua

Продукція

  • Бакалія
  • Приправи
  • Прянощі
  • ХоРеКа

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Новини
  • Партнерам
  • Вакансії
  • Кулінарна книга
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту
ogorodnik.ua © 2019. Всі права захищені.
X
test