(+420) 727-969-668

info@ogorodnik.ua

    • Мій аккаунт
    • Вхід / Реєстрація

Ogorodnyk

  • ua
  • ru
  • Продукція+
    • Бакалія
      • Бобові
        • Горох
      • Борошно
        • Борошно кукурудзяне
        • Борошно пшеничне
      • Крупи
        • Неподрібнені
        • Подрібнені
      • Плоди
        • Сушені плоди
      • Рослинна олія
        • Олія соняшникова рафінована
      • Сіль
        • Сіль кухонна
        • Сіль морська
        • Сіль гімалайська
      • Цукор
        • Цукор білий
    • Приправи
      • Безсольові
        • Овочеві суміші
        • Пряно-ароматичні суміші
        • Суміші трав
      • Сольові
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
    • Прянощі
      • Паприка
        • Паприка солодка
        • Угорська паприка
      • Перець
        • Горошок
        • Мелений
        • Перець духмяний
        • Перець каєнський
        • Перець чилі
        • Суміші перців
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Трави натуральні
    • ХоРеКа
      • Приправи
        • Кулінарні приправи
        • Універсальні
      • Прянощі
        • Паприка
        • Перець
      • Трави і спеції
        • Овочі сушені
        • Спеції
        • Натуральні трави
  • Кулінарна книга+
    • Рецепти
    • Корисні поради
    • Енциклопедія спецій
  • Новини
  • Партнерам
  • Про нас
  • Контакти
  • E-shop
  • Каталог

Перець чилі

  • Головна
  • Енциклопедія спецій
  • Перець чилі

20

Nov

Перець чилі
ivanorsag92
0 Коментарів
 

Перець чилі – трав’яниста рослина, плоди якої є популярною у всьому світі пряністю. Батьківщиною перцю чилі вважається Індія та Центральна Америка.

Перець чилі вирізняється особливою пекучістю, що і є особливістю даної спеції. Існує кілька видів перцю чилі, яким властива різна ступінь пекучості, а також різні аромати: фруктовий, свіжий, солодкий, землистий та квітковий.

Свіжий перець чилі найчастіше додають до салатів. Для приготування більшості інших страв використовують висушений перець, як цілий, так і мелений. Сухий чилі застосовують для приготування гуляшів, рагу, страв з риби та рису, овочевих та м’ясних страв, соусів та маринадів. Стручки перцю чилі використовують також при консервуванні. Перець чилі у меленому вигляді додають до різних пряних сумішей з кмином, коріандром, орегано та часником.

aktiva
shmv
veletmarket
karpatwater
edelwella

Підписка на новини

Контакти

  • вул. Гвардійська, 122-124, м. Хуст, Закарпатська обл.
  • Тел: +38 (03142) 4-33-15
  • Email: office@ogorodnik.ua
                          info@ogorodnik.ua

Продукція

  • Бакалія
  • Приправи
  • Прянощі
  • ХоРеКа

Інформація

  • Про нас
  • Контакти
  • Новини
  • Партнерам
  • Вакансії
  • Кулінарна книга
  • Продуктові листи
  • Умови використання сайту
ogorodnik.ua © 2019. Всі права захищені.
X
test