Адобо з курки

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    40 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • курка або окремі її частини (бедра, гомілки і т. п.);
  • 50 мл соєвого соусу Hokkaido Club Теріяки;
  • 40 мл винного оцту;
  • 3 лаврових листа ТМ Огородник;
  • 0,5 ч. л. перцю горошком;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 4 зубчика часнику;
  • 1 ч. л. подрібненого кореня імбиру;
  • 1 ст. л. червоної паприки;
  • 50 мл води;
  • рослинна олія.

Процес приготування

  • 1 шагПідготуйте інгредієнти. Наріжте часник та імбир. Для підсиленого пряного аромату перець горошком злегка розчавіть.
  • 2 шагРозріжте курку на порційні шматки (якщо це філе – співвідношення 3Х3 см). Рівномірно обсмажте шматки на рослинній олії.
  • 3 шагДо курки додайте соєвий соус, оцет, часник, імбир, паприку та лавровий лист. Всипте цукор та залийте водою.
  • 4 шагТушкуйте під кришкою 30-35 хв. до повної готовності. Подавати адобо з курки можна разом з рисом або будь-яким іншим гарніром.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test