Американський гарбузовий пиріг з корицею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • борошно – 400г;
  • вершкове масло – 250 г;
  • яйця – 3 шт.;
  • гарбуз – 900 г;
  • цукор – 200 г;
  • вершки 30% - 200 мл;
  • кориця за смаком;
  • ванільний цукор, сіль за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокУ глибоку миску просіяти борошно, додати сіль та порізане на кубики масло. Перетерти долонями, щоб суміш нагадувала хлібні крихти, потім додати злегка збите яйце і замісити тісто.
  • 2 крокОчистити гарбуз, видалити насіння, нарізати м’якоть кубиками. Покласти гарбуз в каструлю, додати трохи води і тушкувати до м’якості та повного випаровування рідини. Блендером подрібнити м’якоть в однорідну масу.
  • 3 крок3. Розкачати тісто на злегка присипаній борошном поверхні. Перекласти тісто в круглу форму діаметром близько 30 см. Поверх нього покласти аркуш паперу для запікання і засипати горохом. Це дозволить коржу рівномірно пропектися. Випікати протягом 15 хвилин при t 190°.
  • 4 крок4. Збити гарбузове пюре з двома яйцями, цукром, вершками, корицею, ванільним цукром і сіллю. Вилити суміш у форму з запеченим тістом. Випікати пиріг 50-55 хвилин при t 180°.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test