Азу

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г яловичини (задня нога або лопатка);
  • 50 г топленого сала;
  • 1 ст. л. томата-пюре (або 2-3 томати);
  • 2 цибулини;
  • 1 солений огірок;
  • 1 ч. л. борошна;
  • 3-4 зубки часнику;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати брусками довжиною 3-4 см і товщиною 1 см, посипати сіллю, перцем Огородник™ і обсмажити на смальці. Потім залити бульйоном, додати пасеровану цибулю, томат-пюре або свіжі томати і тушкувати до м’якого стану.
  • 2 крокЗ готового м’яса злити рідину, заправити його підсушеним борошном і цим соусом залити тушене м’ясо.
  • 3 крокДодати очищені від шкірки та насіння, нарізані невеличкими кубиками огірки, розтертий часник і прокип’ятити протягом 10-15 хвилин. Гарнірувати картоплею.

Виноски

  • Примітки:

    Якщо азу готують із вирізки, то м’ясо після обсмажування не тушать, а зразу заливають готовим червоним соусом, додають огірки, цибулю, часник і дають прокипіти.

  • Примітка редактора:

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test