Бабка рисова з яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 230 г рису;
  • 1 яйце;
  • 100 г яблук;
  • 40 г цукру;
  • 20 г вершкового масла;
  • 60 г сметани;
  • кориця.

Процес приготування

  • 1 крокЗварити в’язку кашу, додати масло, яйця, посолити та перемішати. Яблука дрібно нарізати та пересипати цукром з корицею.
  • 2 крокПоловину каші викласти на змащений маслом сотейник, покрити шаром яблук, зверху розподілити кашу, що залишилася, поверхню розрівняти та полити сметаною.
  • 3 крокЗапекти в духовці та подати зі сметаною або фруктовим соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test