Баклажани, фаршировані грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 3 шт. баклажанів (середніх);
  • 5-6 шт. шампіньйонів;
  • 3 шт. помідорів;
  • 2 цибулини;
  • 50 г твердого сиру;
  • 3-4 ст. л. майонезу;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • корінь імбиру (1 см);
  • 1 ч. л. орегано;
  • приправа «Грибна» ОгородникТМ;
  • суміш перців ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокУ баклажанів видалити плодоніжки, розрізати уздовж навпіл, вийняти серцевину (відкласти на деякий час). Викласти «човники» на деко на фольгу. «Човники» посолити, скропити рослинною олією. Духовку нагріти до 200 градусів і запікати баклажани 15 хвилин.
  • 2 крокГриби, помідор, м’якоть баклажана нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати півкільцями та пасерувати, додати гриби, потім подрібнену м’якоть баклажана і тушкувати до готовності. До готових овочів додати помідор та часник. Перемішати, додати суміш перців, приправу «Грибна» ОгородникТМ та сіль.
  • 3 крок«Човники» з баклажанів наповнити обсмаженими овочами, змастити зверху майонезом та притрусити тертим сиром. Запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 10 хвилин.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test