
Баклажани, фаршировані грибами
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 3 шт. баклажанів (середніх);
- 5-6 шт. шампіньйонів;
- 3 шт. помідорів;
- 2 цибулини;
- 50 г твердого сиру;
- 3-4 ст. л. майонезу;
- 3-4 зубчики часнику;
- корінь імбиру (1 см);
- 1 ч. л. орегано;
- приправа «Грибна» ОгородникТМ;
- суміш перців ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокУ баклажанів видалити плодоніжки, розрізати уздовж навпіл, вийняти серцевину (відкласти на деякий час). Викласти «човники» на деко на фольгу. «Човники» посолити, скропити рослинною олією. Духовку нагріти до 200 градусів і запікати баклажани 15 хвилин.
- 2 крокГриби, помідор, м’якоть баклажана нарізати невеликими кубиками. Цибулю нарізати півкільцями та пасерувати, додати гриби, потім подрібнену м’якоть баклажана і тушкувати до готовності. До готових овочів додати помідор та часник. Перемішати, додати суміш перців, приправу «Грибна» ОгородникТМ та сіль.
- 3 крок«Човники» з баклажанів наповнити обсмаженими овочами, змастити зверху майонезом та притрусити тертим сиром. Запікати в духовці при температурі 200 градусів протягом 10 хвилин.