Баклажани по-болгарськи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг баклажанів;
  • 300 г ріпчастої цибулі;
  • 300 г помідорів;
  • 20 г часнику;
  • 20 г зелені петрушки;
  • 150 г рослинної олії;
  • перець чорний ОгородникТМ;
  • перець духмяний ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБаклажани помити та нарізати кружальцями, товщиною 1,5-2 см, та обсмажити.
  • 2 крокІз помідорів, цибулі, часнику та зелені приготувати фарш. Для цього подрібнити і перетерти помідори, потушкувати їх для зменшення об’єму в два рази, додати нарізану соломкою та обсмажену цибулю, тертий часник, олію, сіль, перець чорний Огородник™, перець духмяний Огородник™ та подрібнену зелень.
  • 3 крокВ посуд з товстим дном покласти шар фаршу, потім шар обсмажених баклажанів і так декілька шарів. Тушкувати до готовності і охолодити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test