Баклажани сушені

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Процес приготування

  • 1 крокПлоди (з шкіркою або очищені) нарізати кружальцями завтовшки 1-1,5 см, трохи посолити та залишити на 20 хвилин. Потім обполоснути та опустити в окріп на 1-2 хвилини з ситечком. Воду злити та розкласти для сушки. Стежити, щоб баклажани підсихали рівномірно, для чого часто перемішувати.
  • 2 крокСушені баклажани взимку використовують для приготування різноманітних страв. Їх замочують, а коли скибочки набухнуть, обсмажують в олії. Подають як самостійну страву або додають в рагу, печеню та у пісні борщі.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test