Баранина по-домашньому

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г баранини (крім шиї);
  • 1 кг картоплі;
  • 2 ст. л. яловичого або баранячого жиру;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокШматки м’яса посипати перцем Огородник™, посолити і викласти на деко або сковороду із сильно розігрітим жиром та обсмажити з усіх боків до появи скоринки.
  • 2 крокПотім покласти в духовку і періодично поливати соком, що виділився. За 15-20 хвилин до готовності покласти навколо баранини цілі бульби очищеної сирої картоплі середньої величини (бажано однієї форми і розмірів).
  • 3 крокПродовжувати смажити, періодично обертаючи м’ясо і картоплю, поливаючи їх жиром та соком, що виділяється з м’яса. До столу подати з салатом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test