
Баранина в горщику (по-болгарськи)
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 кг баранини;
- 15-20 стебел зеленої цибулі;
- 3-4 помідори;
- 1 ч. л. меленого перцю ОгородникТМ;
- 6 ст. л. вершкового масла;
- м'ята;
- зелень петрушки;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати невеликими шматочками, додати крупно нарізану зелену цибулю, м’яту, зелень петрушки, нарізані скибочками помідори, перець Огородник™, олія, сіль.
- 2 крокПродукти перемішати і викласти у глиняний горщик, залити склянкою води та накрити кришкою. Запікати близько двох годин у духовці.