Баранина з зеленою цибулею

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 кг баранини;
  • 18-20 стебел зеленої цибулі;
  • 7-8 зубків часнику;
  • 100 г рослинного масла;
  • 200 г води;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 1 ч. л. паприки меленої ОгородникТМ;
  • м'ята (кілька гілочок);
  • зелень петрушки;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати шматками і покласти в каструлю. Додати нарізані цибулю, часник, перець Огородник™, сіль, пучок зелені петрушки і декілька гілочок дрібно нарізаної м’яти, влити олію і воду.
  • 2 крокСпочатку варити на сильному вогні, а доварювати на слабкому. Коли м’ясо стане майже готовим, додати пасероване борошно, розведене холодною водою, проварити ще хвилин 5-6 та зняти з вогню. До столу подати з кислим молоком.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test