Баварські ковбаски

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • свиний окорок – 500 г;
  • сіль – 18 г;
  • лід – 100-120 г;
  • перець чорний мелений Огородник – 3 г;
  • коріандр Огородник – 0,5 г;
  • сушена петрушка – 1,5-3 г;
  • свина грудинка – 500 г.

Процес приготування

  • 1 крокВід свиної грудинки відділіть шкірку. М’ясо наріжте дрібними шматочками.
  • 2 крокМ’ясо пропустіть через м’ясорубку та помістіть до морозильної камери.
  • 3 крокДрібно наріжте цибулю та підсмажте на сковорідці. Коли вона набуде золотистого кольору, додайте охолоджений фарш та спеції. Дуже важливо при цьому регулярно додавати лід, оскільки температура м’яса не повинна перевищувати 12°.
  • 4 крокТ. зв. «кишку» або «шкірочку» попередньо потрібно замочити у воді. За допомогою спеціального шприца начиніть її фаршем, шляхом перекручування сформуйте невеликі за розміром ковбаски.
  • 5 крокДПідсмажте ковбаски з обох сторін на грилі до золотистого кольору. Таку ароматну страву подавати на стіл можна з будь-яким гарніром.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test