
Бефстроганов
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г яловичини (краще вирізки);
- 2 ст. л. смальцю;
- 2 ст. л. борошна;
- 100 г сметани;
- 3 ст. л. томата-пюре;
- 1 цибуля;
- зелень;
- перець ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо нарізати широкими скибками товщиною 1-1,5 см, відбити, розрізати на брусочки довжиною 3-4 см, посипати сіллю, перцем Огородник™, розкласти рівним шаром на сильно нагріту зі смальцем сковороду і, помішуючи, обсмажити.
- 2 крокПотім залити сметанним соусом, додавши пасерований томат-пюре, нашинковану і спасеровану цибулю; помішуючи, прогріти до кипіння. Соус повинен бути гострим, ароматним, достатньо густим, не стікати з м’яса. Подати зі смаженою або відвареною картоплею, посипавши зеленню.