Бефстроганов

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини (краще вирізки);
  • 2 ст. л. смальцю;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 100 г сметани;
  • 3 ст. л. томата-пюре;
  • 1 цибуля;
  • зелень;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати широкими скибками товщиною 1-1,5 см, відбити, розрізати на брусочки довжиною 3-4 см, посипати сіллю, перцем Огородник™, розкласти рівним шаром на сильно нагріту зі смальцем сковороду і, помішуючи, обсмажити.
  • 2 крокПотім залити сметанним соусом, додавши пасерований томат-пюре, нашинковану і спасеровану цибулю; помішуючи, прогріти до кипіння. Соус повинен бути гострим, ароматним, достатньо густим, не стікати з м’яса. Подати зі смаженою або відвареною картоплею, посипавши зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test