Біфштекс по-домашньому

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини (вирізки);
  • 3 цибулини;
  • 3 ст. л. топленого масла;
  • 1-2 ст. л.  міцного м’ясного або кісткового бульйону;
  • перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо нарізати і трохи відбити, придавши йому овальну або круглу форму. Потім посипати зеленню, перцем ОгородникТМ і покласти на розігріту сковороду зі смальцем.
  • 2 крокКоли біфштекс буде готовим, налити на сковороду м’ясний або кістковий бульйон і прокип’ятити. Подати зі смаженою картоплею або картоплею в молоці.

Виноски

  • Примітки:

    При смаженні декількох біфштексів на одній сковороді, потрібно шматки м’яса розкладувати так, щоб між ними був простір в 1 см, який заповнити нашинкованою цибулею.

  • Примітка редактора:

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test