Біла квасоля, тушкована з грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г білої квасолі;
  • 500 г лісових грибів;
  • 3 шт. червоних помідорів;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 пучок зелені петрушки;
  • 1 ч. л. майорану;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • базилік;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗамочену з вечора квасолю заливаємо холодною водою, ставимо на плиту та доводимо до кипіння. До неї додаємо пучок петрушки (петрушку зв’язати ниткою, щоб зручно було її вийняти) та часник (2 зубчики). Через 40 хвилин до квасолі додаємо помідор (його слід надрізати, щоб він віддавав сік). Помідор можна замінити трьома столовими ложками домашнього томату. Залишаємо варитися ще на 1 годину.
  • 2 крокГриби та часник нарізати, обсмажити на сковороді 6-7 хвилин та приправити майораном, сіллю та перцем Огородник™. Помідори нарізати великими скибками та додати до грибів. З каструлі, де варилася квасоля, виймаємо петрушку, часник та помідор. Квасолю додаємо до грибів та тушкуємо 15 хвилин. Подавати до столу зі свіжим салатом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test