Білі коріння сушені

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Процес приготування

  • 1 крокКоріння (петрушки, пастернаку, селери), призначені для сушки, повинні бути правильної форми, з соковитою та щільною структурою. Їх очищають від шкірки, дрібних корінців, листя та зелених головок, видаляють ушкодження. (Щоб білі коріння не втратили ароматичні речовини, їх перед сушінням не бланшують).
  • 2 крокПотім миють, дають воді стекти, нарізають соломкою або кружальцями завтовшки 3 мм, розкладають на сито та кладуть у духовку з температурою не вище 65 градусів на 10-12 годин. Кожен вид рослини сушать окремо. Коріння потрібно час від часу перемішувати протягом всього періоду сушіння.
  • 3 крокВисушені коріння витримують у відкритому ящику два дні, щільно викладають у банки, що герметично закриваються, та зберігають у темному, прохолодному місці.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test