Бісквіт з яблуками

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 ч. л. вершкового масла;
  • 2 яблука;
  • ванілін;
  • цукрова пудра.

Процес приготування

  • 1 крокЯблука очистити від шкірки та насіння, нарізати на дуже тоненькі скибки, трохи посипати цукром та залишити на кілька хвилин.
  • 2 крокБілки відокремити від жовтків, охолодити і збити з половиною цукру в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром, що залишився, обережно змішати з білками та борошном.
  • 3 крокДля аромату в нього можна додати щіпку ваніліну або ложку мускатного горіха. Сковороду або форму змастити маслом, посипати борошном, викласти яблука без соку та залити їх тістом.
  • 4 крокВипікати 20-30 хвилин. Готовий бісквіт викласти на тарілку яблуками догори та посипати цукровою пудрою, змішаною з корицею або цедрою лимона.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test