Бісквіт з манної крупи

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 150 г манної крупи;
  • 6 яєць;
  • 120 г цукру;
  • 1 г ваніліну;
  • 400 г молока;
  • 20 г масла;
  • 20 г сухарів;
  • ванільний або фруктовий соус.

Процес приготування

  • 1 крокЖовтки розтерти з цукром та ваніліном, ввести збиті на піну білки, посипати манною крупою та злегка перемішати.
  • 2 крокОтриману масу викласти у змащені маслом та посипані сухарями невеликі форми та випекти при середньому нагріві.
  • 3 крокГотовий бісквіт залити молоком та поставити на кілька хвилин у духовку. Потім вийняти, викласти на тарілку та нарізати. Окремо подати ванільний або фруктовий соус.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test