
Бісквіт з ревенем
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна;
- 1 склянка цукру;
- 4 яйця;
- 1 склянка нарізаного ревеню;
- 1 ч. л. коньяку або рожевого вина;
- 20 г вершкового масла;
- 1 ст. л. сухарів;
- цукрова пудра.
Процес приготування
- 1 крокРевінь нарізати, трохи посипати цукром, додати коньяк або вино, перемішати. Через кілька хвилин, коли відійде сік, злити його.
- 2 крокБілки відокремити від жовтків, охолодити та збити з половиною цукру в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром, що залишився, обережно змішати з білками та борошном.
- 3 крокФорму змастити маслом, посипати сухарями, на дно рівним шаром викласти ревінь без соку, залити тістом та випекти в середньо нагрітій духовці.
- 4 крокГотовий бісквіт повинен мати золотистий відтінок, легко відставати від стінок форми, при натисканні на нього пальцем ямка швидко вирівнюється. Бісквіт викласти на тарілку ревенем догори, посипати цукровою пудрою.