Бісквіт з ревенем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 4 яйця;
  • 1 склянка нарізаного ревеню;
  • 1 ч. л. коньяку або рожевого вина;
  • 20 г вершкового масла;
  • 1 ст. л. сухарів;
  • цукрова пудра.

Процес приготування

  • 1 крокРевінь нарізати, трохи посипати цукром, додати коньяк або вино, перемішати. Через кілька хвилин, коли відійде сік, злити його.
  • 2 крокБілки відокремити від жовтків, охолодити та збити з половиною цукру в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром, що залишився, обережно змішати з білками та борошном.
  • 3 крокФорму змастити маслом, посипати сухарями, на дно рівним шаром викласти ревінь без соку, залити тістом та випекти в середньо нагрітій духовці.
  • 4 крокГотовий бісквіт повинен мати золотистий відтінок, легко відставати від стінок форми, при натисканні на нього пальцем ямка швидко вирівнюється. Бісквіт викласти на тарілку ревенем догори, посипати цукровою пудрою.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test