Бісквітне тісто

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г борошна (20% борошна можна замінити крохмалем);
  • 500 г цукру;
  • 25 яєць.

Процес приготування

  • 1 крокДля бісквітного тіста розпушувачем служать збиті яйця, які обережно з’єднують з борошном, цукром та крохмалем. При холодному способі жовтки та білки яєць збивають окремо, при гарячому – яйця розтирають з цукром і, безперервно помішуючи, підігрівають до 40-50 градусів.
  • 2 крокДалі технологія приготування тіста однакова для обидвох способів. У готове тісто можна додати какао-порошок, родзинки та горіхи. Випікають тісто в спеціальних формах або на деко.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test