
Боби з м’ясом у горщику
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
30 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г бобів консервованих;
- 400 г свинини, яловичини або суміші;
- 100 г бекону з салом;
- 500 г томатного пюре;
- 2 шт. цибулі ріпчастої;
- паприка солодка мелена ОгородникТМ;
- чебрець сушений;
- зелена цибуля;
- 1/2 ч. л. цукру;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокСвинину, яловичину або суміш з різних видів м’яса промити й нарізати, бекон та цибулю нарізати невеликими кубиками. На добре розігрітій сковороді посмажити бекон, потім додати цибулю та обсмажити до м’якості, додати шматочки м’яса та смажити, помішуючи, 8-10 хвилин. У підготовлені горщики викласти боби, зверху покласти по гілочці чебрецю та вміст сковорідки – м’ясо з цибулею.
- 2 крокУ сковороду викласти томатне пюре, приправити сіллю, цукром та солодким меленим перцем Огородник™, поставити на 1-2 хвилини на слабкий вогонь. Залити цією сумішшю горщики з бобами. У розігріту до 180-190 градусів духовку відправити горщики на 30-40 хвилин. Готову страву прикрасити подрібненою цибулею.