Боби з м’ясом у горщику

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    30 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г бобів консервованих;
  • 400 г свинини, яловичини або суміші;
  • 100 г бекону з салом;
  • 500 г томатного пюре;
  • 2 шт. цибулі ріпчастої;
  • паприка солодка мелена ОгородникТМ;
  • чебрець сушений;
  • зелена цибуля;
  • 1/2 ч. л. цукру;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокСвинину, яловичину або суміш з різних видів м’яса промити й нарізати, бекон та цибулю нарізати невеликими кубиками. На добре розігрітій сковороді посмажити бекон, потім додати цибулю та обсмажити до м’якості, додати шматочки м’яса та смажити, помішуючи, 8-10 хвилин. У підготовлені горщики викласти боби, зверху покласти по гілочці чебрецю та вміст сковорідки – м’ясо з цибулею.
  • 2 крокУ сковороду викласти томатне пюре, приправити сіллю, цукром та солодким меленим перцем Огородник™, поставити на 1-2 хвилини на слабкий вогонь. Залити цією сумішшю горщики з бобами. У розігріту до 180-190 градусів духовку відправити горщики на 30-40 хвилин. Готову страву прикрасити подрібненою цибулею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test