Борщ холодний зі щавлем

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 150 г буряків;
  • 100 г щавлю;
  • 300 г огірків;
  • 0,5 склянки сметани;
  • 0,5 л кислого молока;
  • 2 яйця;
  • 300 г редису;
  • 4 ст. л. нарізаної зеленої цибулі;
  • кріп;
  • сіль;
  • цукор.

Процес приготування

  • 1 крокЩавель перебрати, промити, нарізати, покласти в окріп, відварити і охолодити. Буряк відварити в шкірці, очистити і нарізати соломкою.
  • 2 крокУ каструлю покласти підготовлені щавель і буряк, очищені і нарізані тонкими скибочками свіжі огірки, влити кисле молоко, додати промитий дрібно нарізаний редис, зелену цибулю, кріп, сметану і заправити сіллю і цукром.
  • 3 крокПри подачі на стіл у тарілку покласти половину круто звареного яйця і залити холодним борщем. До борщу подати варену картоплю.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test