Борщ холодний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г яловичини;
  • 250 г буряків;
  • 300 г щавлю;
  • 500 г огірків;
  • 3 яйця;
  • 100 г зеленої цибулі ;
  • 2 л хлібного квасу або кислого молока;
  • 200 г сметани;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБуряк спекти в духовці, очистити і нарізати соломкою. Щавель перебрати, промити і припустити в невеликій кількості підсоленої води. Охолодити і протерти через сито. Яловичину відварити, нарізати невеликими шматочками.
  • 2 крокУ каструлю покласти протертий щавель, нарізаний буряк, очищені нарізані огірки, варені яйця, зелену цибулю, залити кислим молоком або хлібним квасом, посолити, заправити сметаною і охолодити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test