
Борщ пісний з баклажанами
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 200 г буряків;
- 2 невеликих баклажани;
- 500 г капусти;
- 1 морква;
- 300 г картоплі;
- 0,5 склянки квасолі;
- 1 ст. л. оцту;
- 1-2 цибулини;
- 3-4 помідори;
- 100 г рослинного масла;
- 1 солодкий перець;
- лавровий лист ОгородникТМ.
Процес приготування
- 1 крокБорщ можна варити на воді або бульйоні. Квасолю замочити на 6-8 годин, потім відварити. Буряк і моркву очистити, нашаткувати соломкою і трохи спасерувати на олії. Коли квасоля майже звариться, додати буряк і моркву.
- 2 крокКартоплю очистити, нарізати скибками, обсмажити, трохи посипати борошном і знову обсмажити. Цибулю нашаткувати, помідори протерти і обсмажити їх на сковороді.
- 3 крокКоли буряк стане світлішим, додати обсмажену картоплю, нашатковану капусту, нарізаний соломкою солодкий перець, цибулю з помідорами, лавровий лист Огородник™, сіль і кружальця обсмажених на олії баклажанів.
- 4 крокВарити на слабкому вогні поки капуста не буде готовою. Подати холодним, посипавши зеленню.