Борщ пісний з баклажанами

  • recipe-time

    Підготовка

    20 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    35 хвилин

  • recipe-servings

    3 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г буряків;
  • 2 невеликих баклажани;
  • 500 г капусти;
  • 1 морква;
  • 300 г картоплі;
  • 0,5 склянки квасолі;
  • 1 ст. л. оцту;
  • 1-2 цибулини;
  • 3-4 помідори;
  • 100 г рослинного масла;
  • 1 солодкий перець;
  • лавровий лист ОгородникТМ.

Процес приготування

  • 1 крокБорщ можна варити на воді або бульйоні. Квасолю замочити на 6-8 годин, потім відварити. Буряк і моркву очистити, нашаткувати соломкою і трохи спасерувати на олії. Коли квасоля майже звариться, додати буряк і моркву.
  • 2 крокКартоплю очистити, нарізати скибками, обсмажити, трохи посипати борошном і знову обсмажити. Цибулю нашаткувати, помідори протерти і обсмажити їх на сковороді.
  • 3 крокКоли буряк стане світлішим, додати обсмажену картоплю, нашатковану капусту, нарізаний соломкою солодкий перець, цибулю з помідорами, лавровий лист Огородник™, сіль і кружальця обсмажених на олії баклажанів.
  • 4 крокВарити на слабкому вогні поки капуста не буде готовою. Подати холодним, посипавши зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test