Борщ полтавський

  • recipe-time

    Підготовка

    40 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    50 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г курки або гусака;
  • 400 г капусти;
  • 500 г картоплі;
  • 300 г буряка;
  • 50 г сала;
  • 40 г вершкового масла;
  • 100 г томатів;
  • 100 г сметани;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • зелень петрушки, укропа;
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;
  • сіль;

Інгредієнти для галушок:

  • 0,25 склянки води;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 яйце;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо курки або гусака відварити до готовності. Нарізану соломкою буряк тушкувати до напівготовності, додавши бульйон і оцет. Нарізані соломкою моркву, корінь петрушки і цибулю злегка обсмажити з додаванням томата. У проціджений киплячий бульйон, покласти нарізану картоплю і капусту, варити – 10-15 хвилин, а потім додати тушкований буряк, обсмажені з цибулею коріння, товчене з зеленню кропу сало, приправу «До борщу» Огороднік™ і варити до готовності, дати настоятися 15-20 хвилин.
  • 2 крокОкремо приготувати галушки. Для цього в киплячу воду всипати половину підсушеної борошна, добре розмішати, зняти з вогню. В охолоджену масу додати борошно, яйце, посолити і ретельно перемішати. Тісто беруть ложкою і опускають в окріп.
  • 3 крокУ тарілку з борщем поставити галушки, м’ясо, сметану і зелень.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test