Борщ селянський холодний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 400 г буряків;
  • 400 г картоплі;
  • 2 яйця;
  • 200 г сухих фруктів (яблука, сливи, вишні);
  • 2-3 свіжих огірків;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 100 г сметани;
  • 2 ст. л. дрібно нарізаної зеленої цибулі;
  • 2 ч. л. подрібненої зелені кропу;
  • 1 ст. л. оцту;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБуряк промити і випекти в духовці до готовності. Очистити від шкірки, нашаткувати, полити оцтом і залишити на 2-3 години.
  • 2 крокКартоплю очистити, відварити і нарізати кубиками. Сухі фрукти перебрати, промити і відварити в окремому посуді до готовності.
  • 3 крокВідвар картоплі і сухих фруктів охолодити, злити в одну каструлю, додати варені овочі, картоплю, приготований печений буряк, нарізані огірки, зелень, варені нарізані яйця і заправити сіллю та цукром.
  • 4 крокВсе перемішати. При подачі до столу в тарілку з борщем додати сметану.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test