
Борщ традиційний
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
45 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г буряка;
- 400 г свіжої капусти;
- 500 г картоплі;
- 100 г моркви;
- 40 г кореня петрушки;
- 70 г ріпчастої цибулі;
- 10 г часнику;
- 100 г томат-пюре (або 400 г свіжих помідорів);
- болгарський перець;
- 15 г борошна;
- 30 г смальцю;
- 50 г сала;
- 2 ст. л. оцту;
- приправа «До борщу» ОгородникТМ;
Процес приготування
- 1 крокОчищений і промитий буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, окропити оцтом, перемішати і покласти в каструлю. Додати томат-пюре, цукор і тушкувати до напівготовності. Цибулю, моркву та петрушку нарізати соломкою і трохи спасерувати на смальці.
- 2 крокУ бульйон покласти нарізану картоплю, довести до кипіння, опустити нашинковану соломкою свіжу капусту і варити 10-15 хв.
- 3 крокПотім додати тушковані і пасеровані овочі, підсмажене борошно, болгарський перець, приправу «До борщу» ОгородникТМ і варити до готовності.
- 4 крокГотовий борщ заправити салом і розтертим з зеленню часником, довести до кипіння, дати настоятися 20-25 хвилин. При подачі на стіл додати сметану, м’ясо, посипати зеленню.