Борщ традиційний

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г буряка;
  • 400 г свіжої капусти;
  • 500 г картоплі;
  • 100 г моркви;
  • 40 г кореня петрушки;
  • 70 г ріпчастої цибулі;
  • 10 г часнику;
  • 100 г томат-пюре (або 400 г свіжих помідорів);
  • болгарський перець;
  • 15 г борошна;
  • 30 г смальцю;
  • 50 г сала;
  • 2 ст. л. оцту;
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;

Процес приготування

  • 1 крокОчищений і промитий буряк нарізати соломкою, посипати сіллю, окропити оцтом, перемішати і покласти в каструлю. Додати томат-пюре, цукор і тушкувати до напівготовності. Цибулю, моркву та петрушку нарізати соломкою і трохи спасерувати на смальці.
  • 2 крокУ бульйон покласти нарізану картоплю, довести до кипіння, опустити нашинковану соломкою свіжу капусту і варити 10-15 хв.
  • 3 крокПотім додати тушковані і пасеровані овочі, підсмажене борошно, болгарський перець, приправу «До борщу» ОгородникТМ і варити до готовності.
  • 4 крокГотовий борщ заправити салом і розтертим з зеленню часником, довести до кипіння, дати настоятися 20-25 хвилин. При подачі на стіл додати сметану, м’ясо, посипати зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test