Борщ український на свинячих реберцях

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г ребра свинячі;
  • 100 г капуста білокачанна;
  • 5 шт. картоплі;
  • 1 морква;
  • 4 шт. помідорів;
  • 2 шт. цибуля ріпчаста;
  • 1 перець болгарський;
  • перець чорний мелений ОгородникТМ;
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;
  • часник;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо варити протягом 1 години, посолити і додати перець Огородник™ за смаком. Натерти на тертці моркву, нарізати цибулю і обсмажити на салі, додати нарізаний перець.
  • 2 крокПомідори бланширувати, натерти на тертці, додати до тушкованих овочів і продовжувати тушкувати 20 хв. Картоплю нарізати, капусту шинкувати та додати їх до м’ясного бульйону і варити 15 хв.
  • 3 крокДо готового супу додати тушковані овочі зі сковорідки, приправу «До борщу» ОгородникТМ, довести до кипіння та вимкнути, додати подрібнений часник.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test