
Борщ зелений
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
40 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свинини;
- 250 г буряка;
- 500 г картоплі;
- 1 морква;
- 1 корінь петрушки;
- 1 цибуля;
- 300 г шпинату;
- 300 г щавелю;
- 1 ч. л. муки;
- 2 яйця;
- 1 ч. л. цукру;
- 1 ст. л. оцту;
- приправа «До борщу» ОгородникТМ;
- зелень;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокБуряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Коріння і цибулю трохи обсмажити, змішати з борошном.
- 2 крокВ бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушений буряк, смажене з борошном коріння і цибулю, нарізані шпинат та щавель, спеції та приправу «До борщу» Огородник™; варити все до готовності.
- 3 крокУ тарілку з борщем покласти м’ясо, сметану, нарізані зварені круто яйця та прикрасити зеленню.