Борщ зелений

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свинини;
  • 250 г буряка;
  • 500 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибуля;
  • 300 г шпинату;
  • 300 г щавелю;
  • 1 ч. л. муки;
  • 2 яйця;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. оцту;
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;
  • зелень;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокБуряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Коріння і цибулю трохи обсмажити, змішати з борошном.
  • 2 крокВ бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушений буряк, смажене з борошном коріння і цибулю, нарізані шпинат та щавель, спеції та приправу «До борщу» Огородник™; варити все до готовності.
  • 3 крокУ тарілку з борщем покласти м’ясо, сметану, нарізані зварені круто яйця та прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test