Борщ зелений


Підготовка
25 хвилин
Готувати
40 хвилин
4 порції

Інгредієнти

  • 500 г свинини;
  • 250 г буряка;
  • 500 г картоплі;
  • 1 морква;
  • 1 корінь петрушки;
  • 1 цибуля;
  • 300 г шпинату;
  • 300 г щавелю;
  • 1 ч. л. муки;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1 ст. л. оцту
  • приправа «До борщу» ОгородникТМ;
  • зелень;
  • сіль, перець.

Процес приготування

1 крок

Буряк нашинкувати, додати сіль, цукор, оцет і тушкувати до готовності. Цибулю обсмажити, змішати з борошном.

2 крок

В бульйон, що кипить, опустити картоплю, варити 10-15 хвилин, додавши тушкований буряк, смажену з борошном зелень і цибулю, нарізані шпинат та щавель, спеції та приправу «До борщу» Огородник™; варити все до готовності.

3 крок

У тарілку з борщем покласти м’ясо, сметану, нарізані зварені круто яйця та прикрасити зеленню.

Купити приправи для цієї страви


Залишити коментар