Брізоль зі свинини (по-молдовськи)

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г свинини;
  • 4 картоплини;
  • 1 кабачок;
  • 1 баклажан;
  • 2 ст. л. жиру;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 2 яйця;
  • зелень;
  • часник;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо розрізати на чотири шматки, товщиною в палець, змочити водою, тонко відбити, посолити, посипати перцем Огородник™, вмочити в збите яйце та обсмажити з обох боків на жирі.
  • 2 крокПотім змастити з одного боку тертим часником та скрутити у вигляді рулету.
  • 3 крокГотовий брізоль викласти на тарілку, гарнірувати смаженою картоплею, смаженими баклажанами та кабачками, нарізаними кружальцями та приправити олією.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test