Бутерброди з оселедцем і бринзою

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г бринзи;
  • 150 г вершкового масла;
  • 3 оселедці (невеликих);
  • 1 цибуля;
  • мелений червоний перець Огородник™;
  • солодкий червоний перець;
  • зелень.

Процес приготування

  • 1 крокОселедця вимочити в молоці, очистити, філе відокремити від кісток; цибулю подрібнити.
  • 2 крокБатон обрізати, надавши йому прямокутної форми, і розрізати уздовж на три частини однакової товщини.
  • 3 крокКожну частину з однієї сторони намастити маслом, викласти на нього філе оселедця, зверху – цибулю, а потім тонко нарізати бринзу і посипати її перцем.
  • 4 крокКожну скибку хліба з продуктами нарізати на 8 маленьких бутербродів. Прикрасити солодким перцем і зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test