
Бутерброди з оселедцем і бринзою
-
Підготовка
10 хвилин
-
Готувати
10 хвилин
-
4
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 300 г бринзи;
- 150 г вершкового масла;
- 3 оселедці (невеликих);
- 1 цибуля;
- мелений червоний перець Огородник™;
- солодкий червоний перець;
- зелень.
Процес приготування
- 1 крокОселедця вимочити в молоці, очистити, філе відокремити від кісток; цибулю подрібнити.
- 2 крокБатон обрізати, надавши йому прямокутної форми, і розрізати уздовж на три частини однакової товщини.
- 3 крокКожну частину з однієї сторони намастити маслом, викласти на нього філе оселедця, зверху – цибулю, а потім тонко нарізати бринзу і посипати її перцем.
- 4 крокКожну скибку хліба з продуктами нарізати на 8 маленьких бутербродів. Прикрасити солодким перцем і зеленню.