Бутерброди з оселедцем

  • recipe-time

    Підготовка

    10 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    10 хвилин

  • recipe-servings

    4

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 оселедець;
  • 2 жовтки;
  • 100 г вершкового масла;
  • батон, чорний або білий хліб.

Процес приготування

  • 1 крокОселедець промити, залишити на 8-10 годин у воді, 2-3 рази міняючи її, потім зняти шкірку, відокремити філе від кісток і пропустити через м’ясорубку разом з вареними жовтками.
  • 2 крокДодати масло і розтерти, щоб вийшла пухка маса. Цю масу нанести на хліб і прикрасити зеленню.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test