
Буженина з свинини
-
Підготовка
30 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 500 г свинини (м'якоті без жиру);
- 1 ст. л. гірчиці;
- 1 ст. л. кетчупу;
- 3 зубчики часнику;
- Сіль, перець за смаком.
Процес приготування
- 1 крокМ’ясо промити і обсушити. Добре натерти сіллю.
- 2 крокУ мисці змішати кетчуп і гірчицю, очистити часник і нарізати скибочками.
- 3 крокНашпигувати м’ясо скибочками часнику, роблячи надрізи ножем.
- 4 крокОбмазати сумішшю з усіх боків. Загорнути в харчову плівку і прибрати в прохолодне місце на 1-2 години для маринування.
- 5 крокВикласти м’ясо в глибоку форму і запікати в духовці при 170 градусах 1 годину.
- 6 крокГотове м’ясо остудити. Нарізати скибочками і подавати до святкового столу.