Буженина з свинини

  • recipe-time

    Підготовка

    30 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    4 порції

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г свинини (м'якоті без жиру);
  • 1 ст. л. гірчиці;
  • 1 ст. л. кетчупу;
  • 3 зубчики часнику;
  • Сіль, перець за смаком.

Процес приготування

  • 1 крокМ’ясо промити і обсушити. Добре натерти сіллю.
  • 2 крокУ мисці змішати кетчуп і гірчицю, очистити часник і нарізати скибочками.
  • 3 крокНашпигувати м’ясо скибочками часнику, роблячи надрізи ножем.
  • 4 крокОбмазати сумішшю з усіх боків. Загорнути в харчову плівку і прибрати в прохолодне місце на 1-2 години для маринування.
  • 5 крокВикласти м’ясо в глибоку форму і запікати в духовці при 170 градусах 1 годину.
  • 6 крокГотове м’ясо остудити. Нарізати скибочками і подавати до святкового столу.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test