Биточки грибні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г грибів;
  • 2 варені картоплини;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • борошно (для панірування);
  • маргарин (для смаження);
  • рослинна олія;
  • чорний мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокГриби промити, просушити та смажити 7-8 хвилин, потім остудити. Картоплю відварити і натерти на крупній тертці, додати збите яйце, панірувальні сухарі, перець Огородник™ та сіль, можна також додати нарізану петрушку та перемішати.
  • 2 крокЗ отриманої маси сформувати биточки, запанірувати їх у борошні та обсмажити у великій кількості олії з обох боків до золотистого кольору. Подавати зі сметаною або улюбленим соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test