Биточки курячі фаршировані

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 300 г м'якоті курки;
  • 70 г пшеничного хліба;
  • 0,5 склянки молока;
  • 0,5 ст. л. вершкового масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль;

Інгредієнти для фаршу:

  • 100 г печериць або білих грибів;
  • 3 ст. л. молочного соусу;
  • 2 ст. л. мелених сухарів;
  • 3 ст. л. вершкового масла або маргарину.

Процес приготування

  • 1 крокФіле та м’якоть очистити від шкірки і сухожиль, пропустити через м’ясорубку разом із замоченим у молоці білим хлібом, посолити, ретельно перемішати. Потім ще раз пропустити через м’ясорубку, додати м’яке масло, добре вимішати.
  • 2 крокВідварені гриби дрібно нарізати, змішати з густим молочним соусом, заправити сіллю і перцем Огородник™. На середину кожного биточка покласти по шматочку фаршу, запанірувати биточки в сухарях та обсмажити в олії.
  • 3 крокПри подачі до столу гарнірувати зеленим горошком та смаженою картоплею, полити соусом з мадерою. Соус можна подавати окремо, а биточки полити олією.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test