Биточки манні

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 200 г манної крупи;
  • 20 г маргарину;
  • 25 г цукру;
  • 200 г молока;
  • 1 яйце;
  • 30 г мелених сухарів;
  • 30 г жиру;
  • 300 г соусу (або 120 г варення, 100 г сметани).

Процес приготування

  • 1 крокЗварити на молоці з водою розсипчасту кашу, додати попередньо змішані з цукром та сіллю яйце, добре перемішати та сформувати з цієї маси биточки.
  • 2 крокЗапанірувати їх у сухарях, підсмажити з обох сторін на добре розігрітій сковороді та подати зі сметаною, варенням або солодким соусом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test