Биточки з телятини, фаршировані грибами

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 500 г телятини (м'якоть);
  • 100 г пшеничного хліба;
  • 0,5 склянки молока;
  • 4-5 ст. л. сухарів;

Інгредієнти для начинки:

  • 300 г білих грибів або шампіньйонів;
  • 100 г молочного соусу;
  • 50 г вершкового масла;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокЗ котлетної маси (без цибулі та часнику) сформувати коржі круглої форми товщиною до 1 см. На середину кожного з них покласти начинку, краї з’єднати.
  • 2 крокЗапанірувати вироби, надавши їм круглу або приплющену форму, обсмажити з обох сторін на сковороді з маслом і поставити в духовку на 5 хвилин. Подати до столу зі смаженою або тушкованою картоплею та овочами. Полити маслом і м’ясним соком.
  • 3 крокДля приготування начинки: гриби нарізати не дуже дрібно та смажити на сковороді з маслом, поки не випарується рідина.
  • 4 крокПісля цього додати густий молочний соус, помішуючи, добре прогріти і посолити.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test