
Чахохбілі
-
Підготовка
15 хвилин
-
Готувати
20 хвилин
-
4 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600-700 г курки;
- 300 г ріпчастої цибулі;
- 300 г томатного соусу;
- 70 г жиру;
- 200 г томатів;
- 50 г оцту або білого виноградного вина;
- зелень;
- мелений перець ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- сіль.
Процес приготування
- 1 крокКурку нарізати на шматки вагою по 40-50 г та обсмажити. Додати пасеровану цибулю, томатний соус, оцет або вино, перець та лавровий лист Огородник™, і тушкувати 15-20 хвилин.
- 2 крокПри подачі до столу в чахохбілі додати підсмажені половинки свіжих помідорів та посипати дрібно нарізаною зеленню. Гарнірувати припущеним рисом.