Чахохбілі

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600-700 г курки;
  • 300 г ріпчастої цибулі;
  • 300 г томатного соусу;
  • 70 г жиру;
  • 200 г томатів;
  • 50 г оцту або білого виноградного вина;
  • зелень;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокКурку нарізати на шматки вагою по 40-50 г та обсмажити. Додати пасеровану цибулю, томатний соус, оцет або вино, перець та лавровий лист Огородник™, і тушкувати 15-20 хвилин.
  • 2 крокПри подачі до столу в чахохбілі додати підсмажені половинки свіжих помідорів та посипати дрібно нарізаною зеленню. Гарнірувати припущеним рисом.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test