Дорада, запечена з овочами та імбиром

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 шт. дорада;
  • 1 червоний солодкий перець;
  • 1 жовтий солодкий перець;
  • 5 шт. помідорів чері;
  • 1 цибулина;
  • свіжий імбир (3 см);
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • чорний перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокПерці та помідори вимити, у перців видалити серцевину з плодоніжкою, м’якоть нарізати соломкою, 3 помідори нарізати кружальцями. Цибулю та імбир очистити, цибулю нарізати півкільцями, імбир – пластинками. Рослинну олію розігріти в сковороді, покласти овочі та обсмажувати 4 хв., Приправити сіллю та чорним перцем Огородник™. Перекласти овочі на тарілку.
  • 2 крокРибу вимити, очистити, вирізати зябра, видалити нутрощі та промити. Обсушити, натерти всередині і ззовні сіллю та перцем Огородник™ і покласти всередину начинку.
  • 3 крокДуховку розігріти до 180 градусів. Помідори, що залишилися розрізати навпіл. Деко накрити папером для випічки. Викласти рибу на деко, в зяброві щілини кожної риби покласти по половинці помідора. За допомогою дерев’яних шпажок закріпити у вертикальному положенні бічні плавники. Такі ж шпажки вставити в хвостові плавники, щоб вони при приготуванні залишалися розправленими. Помістити деко в духовку та запекти.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test