Фарширована шийка гуски

  • recipe-time

    Підготовка

    40 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 2 шийки гуски;
  • печінка гусяча;
  • 2 ст. л. гусячого смальцю;
  • 1 цибуля;
  • 2 ст. л. борошна;
  • 1 яйце;
  • мелений перець ОгородникТМ;
  • сіль.

Процес приготування

  • 1 крокШийку гуски обпалити на вогні, промити, зняти шкіру так, щоб не порвати, зашити з одного боку, з іншого залишити для заповнення фаршем.
  • 2 крокФарш готують так: відварену печінку та зварені круто яйця дрібно порубати, додати підсмажені на гусячому смальці борошно та цибулю, приправити перцем Огородник™ та сіллю, влити трохи холодного бульйону.
  • 3 крокВсе це добре збити (до густоти м’якого тіста) і отриманою масою заповнити шийку.
  • 4 крокЗашити, відварити в бульйоні та дати охолонути. Потім видалити нитки, нарізати шийку кружальцями, викласти на тарілку і прикрасити червоними помідорами.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test