
Фарширований перець
-
Підготовка
20 хвилин
-
Готувати
35 хвилин
-
3 порції
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 600 г фаршу (свинина та яловичина навпіл);
- 1 стакан рису;
- 800 г помідорів;
- 10 шт. солодкого перцю (середнього розміру);
- 2 невеликі цибулини;
- 1 морква;
- 1-2 зубчики часнику;
- 2 ч. л. сухої суміші орегано, базиліку, чебрецю, часнику;
- мелений чорний перець ОгородникТМ;
- лавровий лист ОгородникТМ;
- зелень кропу та петрушки.
Процес приготування
- 1 крокРис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води та зварити майже до готовності. Зварений рис охолодити та змішати його з м’ясним фаршем, посолити за смаком, приправити перцем Огородник™, додати сухі трави за смаком.
- 2 крокЦибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Моркву натерти, додати в цибулю та тушкувати до м’якості. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, з м’якоті помідорів зробити пюре або просто натерти на тертці.
- 3 крокДодати томатне пюре в цибулю з морквою, тушкувати 5 хвилин. Також 1/2 склянки томатної суміші додайте у фарш. Виріжте з перців плодоніжки, видаліть насіння, нафаршируйте. Складіть перець в каструлю та додайте томатну суміш.
- 4 крокЗакип’ятіть 2 літри води і трохи її недосоліть, так як частина рідини википить в процесі приготування. Залийте покладений перець водою та тушкуйте до готовності (30-40 хвилин).
- 5 крокЗа 20 хвилин до закінчення приготування покладіть в каструлю лавровий лист та мелений перець ОгородникТМ. За 10 хвилин – подрібнений часник.
- 6 крокЗа 20 хвилин до закінчення приготування покладіть в каструлю лавровий лист та мелений перець ОгородникТМ. За 10 хвилин – подрібнений часник.