Фарширований перець

  • recipe-time

    Підготовка

  • recipe-time

    Готувати

  • recipe-servings

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 600 г фаршу (свинина та яловичина навпіл);
  • 1 стакан рису;
  • 800 г помідорів;
  • 10 шт. солодкого перцю (середнього розміру);
  • 2 невеликі цибулини;
  • 1 морква;
  • 1-2 зубчики часнику;
  • 2 ч. л. сухої суміші орегано, базиліку, чебрецю, часнику;
  • мелений чорний перець ОгородникТМ;
  • лавровий лист ОгородникТМ;
  • зелень кропу та петрушки.

Процес приготування

  • 1 крокРис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води та зварити майже до готовності. Зварений рис охолодити та змішати його з м’ясним фаршем, посолити за смаком, приправити перцем Огородник™, додати сухі трави за смаком.
  • 2 крокЦибулю очистити, нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Моркву натерти, додати в цибулю та тушкувати до м’якості. Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, з м’якоті помідорів зробити пюре або просто натерти на тертці.
  • 3 крокДодати томатне пюре в цибулю з морквою, тушкувати 5 хвилин. Також 1/2 склянки томатної суміші додайте у фарш. Виріжте з перців плодоніжки, видаліть насіння, нафаршируйте. Складіть перець в каструлю та додайте томатну суміш.
  • 4 крокЗакип’ятіть 2 літри води і трохи її недосоліть, так як частина рідини википить в процесі приготування. Залийте покладений перець водою та тушкуйте до готовності (30-40 хвилин).
  • 5 крокЗа 20 хвилин до закінчення приготування покладіть в каструлю лавровий лист та мелений перець ОгородникТМ. За 10 хвилин – подрібнений часник.
  • 6 крокЗа 20 хвилин до закінчення приготування покладіть в каструлю лавровий лист та мелений перець ОгородникТМ. За 10 хвилин – подрібнений часник.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test