Фазан смажений з цибулею і грибами

  • recipe-time

    Підготовка

    25 хвилин

  • recipe-time

    Готувати

    60 хвилин

  • recipe-servings

    6 порцій

Інгредієнти

Інгредієнти:

  • 1 фазан;
  • 1 ст. л. топленого свинячого сала;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 150 г печериць або білих грибів;
  • 120 г цибулі-саджанців;
  • 40 г вина.

Процес приготування

  • 1 крокТушку обсмажити на сковороді. Коли вона підрум’яниться з усіх боків, додати дрібні шапочки грибів та підсмажені в олії цибулини. Закрити посуд кришкою та довести до готовності на слабкому вогні.
  • 2 крокПотім влити міцний бульйон, вино (можна і без вина), прокип’ятити. Фазана викласти в глибоку тарілку, обкласти грибами, цибулею та полити соком.
  • 3 крокНакрити кришкою, довести до кипіння і подати до столу. Гарнірувати смаженою картоплею.

Залишитикоментар

Поле обов'язкове.

Поле обов'язкове.

X
test