
Фазан смажений з цибулею і грибами
-
Підготовка
25 хвилин
-
Готувати
60 хвилин
-
6 порцій
Інгредієнти
Інгредієнти:
- 1 фазан;
- 1 ст. л. топленого свинячого сала;
- 2 ст. л. вершкового масла;
- 150 г печериць або білих грибів;
- 120 г цибулі-саджанців;
- 40 г вина.
Процес приготування
- 1 крокТушку обсмажити на сковороді. Коли вона підрум’яниться з усіх боків, додати дрібні шапочки грибів та підсмажені в олії цибулини. Закрити посуд кришкою та довести до готовності на слабкому вогні.
- 2 крокПотім влити міцний бульйон, вино (можна і без вина), прокип’ятити. Фазана викласти в глибоку тарілку, обкласти грибами, цибулею та полити соком.
- 3 крокНакрити кришкою, довести до кипіння і подати до столу. Гарнірувати смаженою картоплею.